Felületkémia Kft Youtube csatornája

Egyedi alkatrészmosó berendezések

Egyedi alkatrészmosó

Érdeklődés / Ajánlatkérés

Az alkatrészmosó, vagy ipari alkatrészmosó olyan berendezés, amelyet gyártásközi folyamatokban alkalmaznak a legkülönbözőbb alapanyagból készült alkatrészek felületének tisztítására. Ezzel a géppel különböző tisztítási eljárásokat, például mosást, öblítést és szárítást végeznek, hogy eltávolítsák a gyártás során keletkező szennyeződéseket (emulzió, olaj, zsír, fémforgács). Az ipari alkatrészmosó biztosítja, hogy az alkatrészek tiszták és megfelelő minőségűek legyenek a további feldolgozáshoz.

A tisztítóberendezések terén szerzett sokéves tapasztalat igazolja, hogy ma már az iparban felmerülő tisztítási feladatok döntő többségét meglehet oldani valamilyen előre megtervezett standard berendezéssel. Azonban ennek ellenére is lehetnek olyan feladatok, ahol csak is kizárólag egy egyedi berendezés lehet a megoldás. A több éves szakértelmünk alátámasztja, hogy mára már szinte minden tisztítási feladathoz tudunk személyre szabott tisztító- és szűrőrendszert gyártani.

Ez a szaktudás biztosítja, hogy biztonságos keretet teremtsünk az Ön egyedi megoldásának kialakítására, ugyanakkor a projektbe való belépés előtt világos képet festünk arról, hogy mi minden lehetséges, ha tisztításról és szűrésről van szó. Ennek oka, hogy alapos ismereteink vannak arról, hogyan viselkednek a folyadékok, vegyszerek és anyagok egy tisztítórendszerben, ahol a tisztítási technológiától vagy az alkalmazott szűrőrendszertől függően megemelkedett hőmérséklet, áramlás és nyomás hat rájuk.

A személyre szabott rendszerek általában nem csak egy gépet, hanem egy teljes körű szolgáltatást foglalnak magukban, ahol partnereinkkel együttműködve biztosítjuk a komplex megoldást például: tisztítórendszereket, szűrőrendszereket, vegyszereket, fordított ozmózis rendszereket, robotizált kezelést és még sok mást.

Egyszóval biztosítjuk, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb, személyre szabott megoldást kapja, és végig Önnel vagyunk, ügyelünk arra, hogy szakszerű útmutatást kapjon, és a feladat megoldásához szükséges berendezésekbe fektessen be. Így nem kap sem többet, sem kevesebbet, mint amire szüksége van céljai eléréséhez.

Fedezze fel az Európa-szerte szállított, személyre szabott rendszereinket a lenti legördülő listából kiválasztva az egyes termékeket.

egyedi alkatrészmosó

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide