FÉM- ÉS MŰANYAGFESTÉSHEZ HASZNÁLT TERMÉKEK
FÉM- ÉS MŰANYAGFESTÉSHEZ HASZNÁLT TERMÉKEK
previous arrow
next arrow

Fém- és műanyagfestéshez használt termékek

A fém- és műanyagfestéshez optimális termékeket kínálunk Önnek a különböző folyamatokhoz igazítva. Tökéletesen összehangolt vegyi anyagokat szállítunk Önnek minden szokásos bevonási folyamathoz és bevonó rendszerhez.

Portfóliónk kiterjed a bevonási folyamatokhoz tartozó összes vegyi anyagra. A motiváció az, hogy folyamatai fenntarthatóbbak és kímélőbbek legyenek, hogy hozzájáruljon a minimális erőforrás-fogyasztáshoz és a termelés maximális hatékonyságához.

Sikeresek például az innovatív termékek, például a VOC-csökkentett és a VOC-mentes öblítőanyagok vagy a szennyvíztisztító termékek, amelyek garantálják a hosszú fürdőélettartamot. Használja ki szakértelmünket!

Elemezzük a folyamatokat, és nem csak pénzben kifejezhető hozzáadott értéket kínálunk. Mi is világszerte partnere vagyunk az erőforrás-kímélő és a környezetbarát gyártási folyamatokban.

Festőrendszer-öblítőszerek

Az oldószeralapú és vízalapú öblítőközegek színváltásoknál, megállásoknál és hasonló esetekben vannak használva, mint a festékvezetékek és szóróharangok és nagysebességű forgó-porlasztók öblítése.

Oldószeres rendszerek tisztítófolyadékai

Az oldószeralapú öblítőközegeket az oldószeres 1K vagy 2K festékek esetén festékszóró berendezések, csővezetékek, tárolótartályok, festékszóró pisztolyok, porlasztóval ellátott robotok stb. öblítésére használják.

Önökkel együttműködve elemezzük a jelenlegi gyártási folyamataikat, és az ott szerzett információkat felhasználjuk egy személyre szabott koncepció létrehozására.

Vízbázisú rendszerek tisztítófolyadékai

A vízbázisú öblítőközegeket a vízalapú festékrendszerek, pl. festékvezetékek, festékpisztolyok, porlasztó harangokkal rendelkező robotok stb. tisztítására használjak.


Legújabb termékeink VOC-mentes komponenseken, felületaktív anyagokon és egyéb összetevőkön alapulnak, a butilglikol-amin keverékek helyett, az öblítőhatás és egyéb tulajdonságok optimalizálására.


Kompetenciánk:


A jelenlegi termelési folyamatok közös elemzését kínáljuk a személyre szabott koncepciótervvel, figyelembe véve a gazdasági és ökológiai szempontokat. Szakképzett kollégáink figyelik és dokumentálják a beüzemelést, valamint a további folyamatok támogatását. A rendszeres ellenőrzések révén biztosíthatjuk a folyamatok optimalizálását és különösen az egyedi megoldásokat.


Mi vagyunk az egyik legnagyobb független gyártó a speciális festékhígítók, mosó- és öblítőszerek piacán. Ezért ismerjük a legkülönbözőbb festési rendszereket, alkalmazási technikákat és alkalmazási területeket. Ennek megfelelően optimalizált oldószerkeveréket kínálunk Önnek az adott festékhez, amely előnyöket biztosít a feldolgozás, a fényesség vagy a felhasználás szempontjából.


Termékelőnyök:


  • Termékeink a szükséges öblítési és tisztítási teljesítményre optimalizáltak
  • A nagyon rövid öblítési idők rövid ciklusidőt biztosítanak
  • Termékeink VOC-mentesek vagy VOC-optimalizáltak az emberek és a környezet védelmére.
  • Természetesen a programban más olyan termékeket is használunk, amelyek megfelelnek a legújabb jogi követelményeknek.
  • Rendkívül hatékony az alacsony fogyasztás miatt
  • Speciálisan 2K festékrendszerekhez (is) igazítva
  • A költségmegtakarítás az újrahasznosítás révén (oldószer-regenerálás)
Hígítók

Oldószeres festékrendszerek hígítására optimalizált oldószerkeveréket kínálunk az adott festékhez, amely előnyöket biztosít a kivitelezés, a fényesség vagy a felhasználás szempontjából.