Felületkémia Kft Youtube csatornája

Fém- és műanyagfestéshez használt termékek

Érdeklődés / Ajánlatkérés

A fém- és műanyagfestéshez optimális termékeket kínálunk Önnek a különböző folyamatokhoz igazítva. Tökéletesen összehangolt vegyi anyagokat szállítunk Önnek minden szokásos bevonási folyamathoz és bevonó rendszerhez.

Portfóliónk kiterjed a bevonási folyamatokhoz tartozó összes vegyi anyagra. A motiváció az, hogy folyamatai fenntarthatóbbak és kímélőbbek legyenek, hogy hozzájáruljon a minimális erőforrás-fogyasztáshoz és a termelés maximális hatékonyságához.

Sikeresek például az innovatív termékek, például a VOC-csökkentett és a VOC-mentes öblítőanyagok vagy a szennyvíztisztító termékek, amelyek garantálják a hosszú fürdőélettartamot. Használja ki szakértelmünket!

Elemezzük a folyamatokat, és nem csak pénzben kifejezhető hozzáadott értéket kínálunk. Mi is világszerte partnere vagyunk az erőforrás-kímélő és a környezetbarát gyártási folyamatokban.

Accordion Példa

Az oldószeralapú és vízalapú öblítőközegek színváltásoknál, megállásoknál és hasonló esetekben vannak használva, mint a festékvezetékek és szóróharangok és nagysebességű forgó-porlasztók öblítése.

Az oldószeralapú öblítőközegeket az oldószeres 1K vagy 2K festékek esetén festékszóró berendezések, csővezetékek, tárolótartályok, festékszóró pisztolyok, porlasztóval ellátott robotok stb. öblítésére használják.

Önökkel együttműködve elemezzük a jelenlegi gyártási folyamataikat, és az ott szerzett információkat felhasználjuk egy személyre szabott koncepció létrehozására.

A vízbázisú öblítőközegeket a vízalapú festékrendszerek, pl. festékvezetékek, festékpisztolyok, porlasztó harangokkal rendelkező robotok stb. tisztítására használjak.

Legújabb termékeink VOC-mentes komponenseken, felületaktív anyagokon és egyéb összetevőkön alapulnak, a butilglikol-amin keverékek helyett, az öblítőhatás és egyéb tulajdonságok optimalizálására.

Kompetenciánk:

A jelenlegi termelési folyamatok közös elemzését kínáljuk a személyre szabott koncepciótervvel, figyelembe véve a gazdasági és ökológiai szempontokat. Szakképzett kollégáink figyelik és dokumentálják a beüzemelést, valamint a további folyamatok támogatását. A rendszeres ellenőrzések révén biztosíthatjuk a folyamatok optimalizálását és különösen az egyedi megoldásokat.

Mi vagyunk az egyik legnagyobb független gyártó a speciális festékhígítók, mosó- és öblítőszerek piacán. Ezért ismerjük a legkülönbözőbb festési rendszereket, alkalmazási technikákat és alkalmazási területeket. Ennek megfelelően optimalizált oldószerkeveréket kínálunk Önnek az adott festékhez, amely előnyöket biztosít a feldolgozás, a fényesség vagy a felhasználás szempontjából.

Termékelőnyök:

  • Termékeink a szükséges öblítési és tisztítási teljesítményre optimalizáltak
  • A nagyon rövid öblítési idők rövid ciklusidőt biztosítanak
  • Termékeink VOC-mentesek vagy VOC-optimalizáltak az emberek és a környezet védelmére.
  • Természetesen a programban más olyan termékeket is használunk, amelyek megfelelnek a legújabb jogi követelményeknek.
  • Rendkívül hatékony az alacsony fogyasztás miatt
  • Speciálisan 2K festékrendszerekhez (is) igazítva
  • A költségmegtakarítás az újrahasznosítás révén (oldószer-regenerálás)

Oldószeres festékrendszerek hígítására optimalizált oldószerkeveréket kínálunk az adott festékhez, amely előnyöket biztosít a kivitelezés, a fényesség vagy a felhasználás szempontjából.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide