Slider

Festék eltávolítás – Controx  billionphotos 1209956 128x128

Termékpalettánk magában foglal minden olyan festékeltávolító szert, ami szükséges a festőszerkezetek (függesztékek, rácsok, felhordó berendezések) és a nem megfelelően festett alkatrészek gazdaságos bevonat-eltávolításához.

Segítünk a berendezés kiválasztásában: cégünk a Notus hazai képviseletét látja el, nagy teljesítményű ultrahangos festékmaró kádjainkat ide kattintva tekintheti meg. Egyedi gépek gyártására is van lehetőség.

Berendezéstisztítás: A levált ill. beoldódott festék egy idő után iszapként kiválik a fürdő alján, ami nagyban rontja annak hatásfokát. A használattól függően ajánlott negyedévente a berendezés tisztítása, a fürdő ellenőrzése, beállítása. Igény esetén hívjon minket!

Controx E: Melegen működő szerek

A Controx E termékcsaládba melegíthető szerek tartoznak, melyek általában 60-80°C fürdőhőmérséklet esetén már kiváló teljesítményt nyújtanak. Bizonyos termékeknél az üzemi hőfok akár 120°C is lehet. Ugyanakkor bizonyos festéktípusoknál (pl. poliészter bevonatok) már szobahőmérsékleten is jól működnek.

 

Gazdaságon megoldás a festőkampók, jig-ek maratására a vízzel keverhető termékeink, azonban ezek csak vas- és acél felületen használhatók.

 

Megfelelő fürdőkarbantartás mellett akár évekig is használhatóak, hatáserősség beállítása és pótlása javítóoldattal lehetséges.

Controx B: Festéklemaró paszta

Szobahőmérsékleten használható gél formájú termékek, gyakorlatilag bármilyen festékbevonat eltávolítására alkalmas.

Kiválóan használható függőleges felületeken.

Controx: Hidegen működő szerek

Controx termékcsalád – hidegen működő szerek:

 

  • Lassabban működik, kisebb munkákra, ahol nem oldható meg a vegyszer fűtése
  • Porfestékek, KTL-bevonatok oldására
  • Levegőn száradó festékek eltávolításra
  • Graffiti eltávolításra
  • Festőkabinok takarítására használható termékek, akár semleges pH-tartományban is.