Kenőanyagok hidegalakításhoz
Kenőanyagok hidegalakításhoz
previous arrow
next arrow

Festék eltávolítás

Termékpalettánk magában foglal minden olyan festékeltávolító szert, ami szükséges a festőszerkezetek (függesztékek, rácsok, felhordó berendezések) és a nem megfelelően festett alkatrészek gazdaságos bevonat-eltávolításához.

Segítünk a berendezés kiválasztásában: nagy teljesítményű ultrahangos festékmaró kádjainkat ide kattintva tekintheti meg. Egyedi gépek gyártására is van lehetőség.

Berendezéstisztítás: A levált ill. beoldódott festék egy idő után iszapként kiválik a fürdő alján, ami nagyban rontja annak hatásfokát. A használattól függően ajánlott negyedévente a berendezés tisztítása, a fürdő ellenőrzése, beállítása. Igény esetén hívjon minket!

Melegen működő szerek

Ezen termékeink melegíthetőek, melyek általában 60-80°C fürdőhőmérséklet esetén már kiváló teljesítményt nyújtanak. Bizonyos termékeknél az üzemi hőfok akár 120°C is lehet. Ugyanakkor bizonyos festéktípusoknál (pl. poliészter bevonatok) már szobahőmérsékleten is jól működnek.

Gazdaságon megoldás a festőkampók, jig-ek maratására a vízzel keverhető termékeink, azonban ezek csak vas- és acél felületen használhatók.

Megfelelő fürdőkarbantartás mellett akár évekig is használhatóak, hatáserősség beállítása és pótlása javítóoldattal lehetséges.

Festéklemaró paszta

Szobahőmérsékleten használható gél formájú termékek, gyakorlatilag bármilyen festékbevonat eltávolítására alkalmas.

Kiválóan használható függőleges felületeken.

Hidegen működő szerek
  • Lassabban működik, kisebb munkákra, ahol nem oldható meg a vegyszer fűtése
  • Porfestékek, KTL-bevonatok oldására
  • Levegőn száradó festékek eltávolításra
  • Graffiti eltávolításra
  • Festőkabinok takarítására használható termékek, akár semleges pH-tartományban is.