Felületkémia Kft Youtube csatornája

Forgódobos alkatrészmosó berendezések

Forgódobos alkatrészmosó berendezések

Érdeklődés / Ajánlatkérés

Az alkatrészmosó, vagy ipari alkatrészmosó olyan berendezés, amelyet gyártásközi folyamatokban alkalmaznak a legkülönbözőbb alapanyagból készült alkatrészek felületének tisztítására. Ezzel a géppel különböző tisztítási eljárásokat, például mosást, öblítést és szárítást végeznek, hogy eltávolítsák a gyártás során keletkező szennyeződéseket (emulzió, olaj, zsír, fémforgács). Az ipari alkatrészmosó biztosítja, hogy az alkatrészek tiszták és megfelelő minőségűek legyenek a további feldolgozáshoz.

A forgódobos alkatrészmosó berendezések olyan ipari tisztítóberendezések, amelyeket a tisztítandó alkatrészek hatékony és alapos tisztítására használnak. Ezek a berendezések általában egy dobot vagy hengeres szerkezetet használnak a tisztítási folyamat során. Az alkatrészek behelyezése után a dob forog, így a benne lévő alkatrészeket a tisztítófolyadékkal még hatékonyabban vagyunk képesek mosni.

Az ilyen kivitelű berendezéseink igen sokoldalúak, kamrájukban szinte minden típusú alkatrész mosható és annak szennyeződése eltávolítható. Szokás szerint a berendezés egy kamrával rendelkezik melyben az alkatrészekkel tele kosarat kell behelyezni. A kamrában lehetőség van arra, hogy a berendezés árasztással, ultrahanggal vagy a vegyszer szórásával távolítsa el a szennyeződéseket a darabokról miközben a kosarat 360 °-ban folyamatosan forgatja vagy billegteti.

Forgódobos berendezéseink döntőtöbbségben egyénre szabva készülnek. A berendezést fellehet szerelni több mosó és akár több öblítő zónával, valamint szárítással is. Alapesetben a teljes mosási ciklus egy kamrában történik, de alternatív megoldásként lehetőség van arra, hogy több kamrában történjen a tisztítás. Ezáltal jobban elkülöníthetőek a különböző folyadékok, így minimalizálhatóak a keresztszennyeződések és csökkenthető a teljes tisztítási folyamat időtartama.

Fontos sajátosság, hogy az ilyen elvű berendezésekkel magas minőségű tisztaság érhető el és a tisztítandó darabok geometriáját tekintve a gép kellően multifunkcionális. Konstrukciójukat nézve kellően robosztusak, folyamatos üzemre vannak tervezve.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide