Felületkémia Kft Youtube csatornája
kornyezetvedelem_feluletkemia_kft.png

Forgódobos alkatrészmosó berendezések

Érdeklődés / Ajánlatkérés

A forgódobos alkatrészmosó berendezések olyan ipari tisztítóberendezések, amelyeket a tisztítandó alkatrészek hatékony és alapos tisztítására használnak. Ezek a berendezések általában egy dobot vagy hengeres szerkezetet használnak a tisztítási folyamat során. Az alkatrészek behelyezése után a dob forog, így a benne lévő alkatrészeket a tisztítófolyadékkal még hatékonyabban vagyunk képesek mosni.

Az ilyen kivitelű berendezéseink igen sokoldalúak, kamrájukban szinte minden típusú alkatrész mosható és annak szennyeződése eltávolítható. Szokás szerint a berendezés egy kamrával rendelkezik melyben az alkatrészekkel tele kosarat kell behelyezni. A kamrában lehetőség van arra, hogy a berendezés árasztással, ultrahanggal vagy a vegyszer szórásával távolítsa el a szennyeződéseket a darabokról miközben a kosarat 360 °-ban folyamatosan forgatja vagy billegteti.

Forgódobos berendezéseink döntő többségben egyénre szabva készülnek. A berendezést fellehet szerelni több mosó és akár több öblítő zónával, valamint szárítással is. Alapesetben a teljes mosási ciklus egy kamrában történik, de alternatív megoldásként lehetőség van arra, hogy több kamrában történjen a tisztítás. Ezáltal jobban elkülöníthetőek a különböző folyadékok, így minimalizálhatóak a keresztszennyeződések és csökkenthető a teljes tisztítási folyamat időtartama.

Fontos sajátosság, hogy az ilyen elvű berendezésekkel magas minőségű tisztaság érhető el és a tisztítandó darabok geometriáját tekintve a gép kellően multifunkcionális. Konstrukciójukat nézve kellően robosztusak, folyamatos üzemre vannak tervezve.

Forgódobos mosóberendezések – Rotoline – széria

Ez a mi forgódobos tisztítórendszerünk, amelyet célzottan bonyolult geometriával rendelkező alkatrészek magas minőségű tisztítására fejlesztettek ki. A gép több fő egységből áll, melyek mindig az ügyfél igényeire szabhatóak.

Minden fontos paramétert egy PLC vezérlés irányít. Ezáltal könnyen vezérelhető a kosár forgási sebessége, illetve az is beállítható, hogy a berendezés csak billegtesse a kosarat. Ezenfelül ellenőrizhetőek a legfőbb múltbéli paraméterek és felhasználások, valamint hálózatra csatlakoztatva távolról is programozható.

Rotoline típusú berendezésünkben lehetőség van néhány nagyobb méretű alkatrész-, vagy akár ömlesztett alkatrészeknek a tisztítására is. Az ANMASI igény szerint egy berendezést több tartállyal is feltud szerelni, vagy akár több kamrából álló komplett tisztítórendszerre is tud megoldást. Ehhez kapcsolódóan akár a szállítórendszerben is tudunk megoldást nyújtani és természetesem a különböző szűrő és adagolórendszerekben is.

Elérhető modulok, standard berendezéseink közül:

 • Szórásos mosózóna
 • Ultrahangos tisztítás
 • Nagynyomású árasztás
 • Forrólevegős szárítás
 • Vákuumszárítás

Opcionális lehetőségek:

 • Szűrőrendszer
 •  Automatikus vegyszer adagolás
 • Elszívó ventilátor
 • Olajszeparátor nagy mennyiségű olajbehordás esetén
 • Egyénre szabott konvejor pálya
 • pH- és vezetőképességmérő
Previous slide
Next slide

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide