Felületkémia Kft Youtube csatornája

Forgókosaras alkatrészmosó berendezések

Forgókosaras alkatrészmosó berendezések

Érdeklődés / Ajánlatkérés

Az alkatrészmosó, vagy ipari alkatrészmosó olyan berendezés, amelyet gyártásközi folyamatokban alkalmaznak a legkülönbözőbb alapanyagból készült alkatrészek felületének tisztítására. Ezzel a géppel különböző tisztítási eljárásokat, például mosást, öblítést és szárítást végeznek, hogy eltávolítsák a gyártás során keletkező szennyeződéseket (emulzió, olaj, zsír, fémforgács). Az ipari alkatrészmosó biztosítja, hogy az alkatrészek tiszták és megfelelő minőségűek legyenek a további feldolgozáshoz.

A forgókosaras ipari alkatrészmosó berendezések olyan eszközök, amelyeket különböző méretű és típusú alkatrészek tisztítására használnak ipari környezetekben. Ezek a berendezések egy vagy több forgókosárral rendelkeznek, amelyekben a tisztítandó alkatrészeket elhelyezik.

A szórásos elvű forgókosaras, illetve forgókoszorús berendezéseink az egyik legnépszerűbbek a mosóberendezések kategóriájában. Ennek legfőbb oka, hogy alkalmazhatóságukat tekintve széleskörben használhatóak az iparban. Az ilyen típusú berendezéseknek két fő változata van, melyeknél mindkét esetben egy kamrában történik a munkadarabok tisztítása. Az tisztítási folyamatot nézve először a munkadarabokat bekell helyezni a kosárba, lekell zárni a berendezés kamráját, majd ezután lehet elindítani a tisztítást.

A Toploader szériás berendezéseink kisebb kosárral és kamrával rendelkező gépek, melyeknél felülről van lehetőség a tisztítandó darabok bepakolására. Ennél a szériánál a berendezések fix fúvókarendszerrel rendelkeznek és a berendezés kosara forog.

A Frontloader szériás gépeink nagyobb kapacitással rendelkeznek, a munkadarabok adagolása szemből lehetséges. Az ilyen típusú mosóberendezéseknél a kosár fix, nem forgatható. Azonban az alsó és felső koszorú rendelkezik motoros meghajtással mely segítségével teljeskörűen megvalósítható a szórásos tisztítás.

A Toploader és Fronloader típusú mosóberendezések legnagyobb különbsége a kapacitás. Az, hogy mely berendezés lenne ideális egy új vásárlás estén, minden esetben attól függ, hogy mekkora méretű és mekkora tömegű darabokat, valamint azokat mekkora mennyiségben szeretné tisztítani a felhasználó. Mindkét típusnál lehetőség van a mosás után öblítésre és forró levegős szárításra is. Szórásos elvű mosóberendezéseinket többnyire olaj, zsír és kenőanyagok eltávolítására javasoljuk.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide