Felületkémia Kft Youtube csatornája

GS Laser

Főoldal  »  GS Laser

A GS Laser Systems sokéves tapasztalattal rendelkezik a vágáshoz és gravírozáshoz használt lézergépek fejlesztése és gyártása, valamint kereskedelme terén. A legmodernebb lézerrendszereket gyártja globálisan beszerzett alkatrészekből. A telephely Essen városában található, ugyanakkor Európa szinte minden országában jelen vannak a kizárólagos képviseletek. A magyarországi képviseletet cégünk, a Felületkémia Kft. látja el.

GS Laser Systems fő kompetenciái:

A kiváló termékminőség mellett elengedhetetlen a hozzáértő tanácsadás, a jól pozícionált szolgáltatás, valamint az egyedi elképzelések megvalósítása. Lézerrendszereink különféle alapanyagok gravírozására vagy vágására képesek - legyen szó akár papír, fa, akril vagy fém alapanyagokról.

Ügyfeleink között számos kutatási és oktatási intézmény, valamint építészek és kézműves egyéni vállalkozó is megtalálható. A lézervágás már széles körben elterjedt a reklámiparban is.

A portfólió a különféle anyagok gyors gravírozására alkalmas kompakt asztali gépektől a nagy teljesítményű, különösen nagy munkatartományú rendszerekig vagy a nyitott portálmodellekig terjed.

A berendezések háza a Távol-Keletről érkezik, és alapos átépítést követően új vezérlési technológiával szerelik fel őket, majd a szigorú európai irányelvek szerint teljesen átépítik az európai piacra. Ezt követi az elszívási és hűtési technológia, valamint a különféle rögzítési alkatrészek és tartozékok beépítése. A konfigurációkban gyakorlatilag nincsenek korlátok, a készülékek egy része egyedi gyártású termék. A prémium modellek szenzor-alapú automatizálási megoldásokat is tartalmaznak, amelyek növelik a lézerek hatékonyságát.

A GS Laser berendezései között ugyanúgy megtalálhatók a helytakarékos asztali CO2 lézergravírozók kisebb vállalkozások számára, mint a két munkaasztallal rendelkező, nagy teljesítményű szállézergépek, ipari alkalmazásokhoz. A kompakt lézergépek a munkafelület méretében, a lézerek teljesítményében és a felszereltségben különböznek egymástól. A szállézerek a CO2 – lézerrel ellentétben, szilárdtest lézerek. A szálas lézer ideálisan alkalmas fémjelölésre, fémgravírozásra és nagy kontrasztú műanyag jelölésre. A teljesítménytől függően alumínium, rozsdamentes acél, sárgaréz és acél vágására is használható.

Bővebb termék információért kérjük látogasson el az alábbi weboldalra:

GS Laser Systems HU

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide