Felületkémia Kft Youtube csatornája

Ipari alkatrészmosó berendezések Felületkémia prospektus

Érdeklődés / Ajánlatkérés

Az alkatrészmosó egy olyan berendezés, amelyet ipari környezetben használnak alkatrészek tisztítására. Az alkatrészmosó gépek különböző elven működhetnek és eltérő méretekben léteznek, attól függően, hogy milyen típusú tisztítást és milyen alkatrészek tisztítását végzik. Ezek a berendezések lehetnek manuális vagy automatizált kialakításúak.

Az Anmasi ipari alkatrészmosó berendezések alkalmazása az ipari alkatrészek vagy komponensek tisztítását és mosását célozza meg. Ezeket a berendezéseket kifejezetten ipari felhasználásra tervezték, hogy segítségükkel hatékonyan tisztítsák az alkatrészeket a különböző gyártási folyamatokban. Ezeket a berendezéseket összefoglaló néven gyakran csak alkatrészmosóként emlegetik az iparban.

Vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ipari vegyi felületkezelés területén. Ügyfeleinknek teljeskörű támogatást biztosítunk az ipari tisztítási eljárásokkal összefüggésben:

  • Műszaki egyeztetés a tisztítási feladatról
  • Tesztek elvégzése
  • Optimális vegyszer és berendezés kiválasztása, a technológia tervezése
  • Technológia megvalósítása
  • Technológia felügyelete (Fluid management)

Technológiai javaslatunk megtétele előtt, minden esetben alapos egyeztetést folytatunk az ügyfeléllel, amely során közösen meghatározzuk az elérni kívánt célt. Ezt követően egy személyre szabott ajánlást készítünk a teljes technológia vonatkozásban.

Amennyiben az ügyfélnek már van előzetes tapasztalata abban, hogy mely tisztítási eljárás lenne megfelelő számára, úgy annak a tervezését és megvalósítását közösen tudjuk folytatni. Termékpalettánkon az ipari mosóberendezések széles spektruma érhető el: a standard egyszerűbb asztali méretektől a teljesen egyedi, automata tisztítósori berendezésekig.

Az ipari tisztítókoncentrátumainkat évtizedek óta alkalmazzák a magyar ipari szereplők.

ultrahangos alkatreszmoso
forgokosaras alkarészmosó
szállítószalagos alkatrészmosó
forgódobos alkatrészmosó

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide