Felületkémia Kft Youtube csatornája

Ipari alkatrészmosó
berendezések

Ipari alkatrészmosó berendezések Felületkémia prospektus

Érdeklődés / Ajánlatkérés

Az alkatrészmosó olyan speciális ipari mosóberendezés, amelyet kifejezetten a gyártási folyamatok közötti alkatrésztisztításhoz fejlesztettek ki. Ezek a gépek hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, olajokat, zsírokat és egyéb szennyező anyagokat az alkatrészek felületéről, biztosítva ezzel a gyártási folyamat zavartalan folytatását és a végtermék kiváló minőségét. Ezen berendezések magas fokú automatizáltsága és megbízhatósága garantálja a hatékony és következetes tisztítási eredményeket a gyártás minden szakaszában.

Az Anmasi cég bemutatása

Az Anmasi ipari alkatrészmosó berendezések alkalmazása az ipari alkatrészek vagy komponensek tisztítását és mosását célozza meg. Az Anmasi céget Jan Hedeby Sørensen alapította, aki 30 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari tisztítóberendezések és megoldások terén. Nem csak tervezünk és szállítunk standard és egyedi megoldásokat, hanem globális telepítést és karbantartást is biztosítunk, valamint minden létfontosságú alkatrészt és tartozékot raktáron tartunk, hogy ügyfeleink számára gyors szállítást és minimális állásidőt biztosítsunk.

anmasi

www.anmasi.com

Mivel foglalkozik az Anmasi?

Precíziós tisztítóberendezéseket és szolgáltatásokat tervez, fejleszt és szállít magas igényű feladatok és iparágak számára. Tapasztalt szakértőik gondoskodnak arról, hogy tisztítórendszerét hatékonyan telepítsük és működtessük, széles körű szerviz- és kiegészítő szolgáltatásaink pedig gondoskodnak annak folyamatos üzemben tartásáról. Ez vonatkozik szűrőrendszereinkre is, amelyek segítenek csökkenteni az üzemeltetési költségeket, és javítják mind a munkakörnyezetet, mind a vállalat környezetvédelmi profilját.

Hogyan tesztelünk?

Iparági vezető szabványos megoldásaink széles választéka a legtöbb igényt kielégíti az olyan iparágakban, mint az autóipar, a repülőgépipar, a szélenergia, az orvostudomány és az egészségügy, és még sok más iparágban. Kiterjedt tapasztalatunk azonban lehetővé teszi számunkra, hogy a meglévő berendezéseket módosítsuk, és egyedi megoldásokat tervezzünk bármilyen speciális feladatra.

Vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ipari vegyi felületkezelés területén. Ügyfeleinknek teljeskörű támogatást biztosítunk az ipari tisztítási eljárásokkal összefüggésben:

Technológiai javaslatunk megtétele előtt, minden esetben alapos egyeztetést folytatunk az ügyfeléllel, amely során közösen meghatározzuk az elérni kívánt célt. Ezt követően egy személyre szabott ajánlást készítünk a teljes technológia vonatkozásban.

Amennyiben az ügyfélnek már van előzetes tapasztalata abban, hogy mely tisztítási eljárás lenne megfelelő számára, úgy annak a tervezését és megvalósítását közösen tudjuk folytatni. Termékpalettánkon az ipari mosóberendezések széles spektruma érhető el: a standard egyszerűbb asztali méretektől a teljesen egyedi, automata tisztítósori berendezésekig.

Az ipari tisztítókoncentrátumainkat évtizedek óta alkalmazzák a magyar ipari szereplők.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide