Felületkémia Kft Youtube csatornája

Hűtő-kenő folyadékdok

Ipari hűtő-kenő folyadékok

Érdeklődés / Ajánlatkérés

Az ipari hűtő-kenő folyadékok olyan speciális folyadékok, amelyeket ipari alkalmazásokban használnak gépek és szerszámok hűtésére és kenésére. Ezek a folyadékok számos ipari folyamatban alkalmazhatók, például fémek megmunkálása során, mint például forgácsolás, marás, esztergálás.

Ezeknek az anyagoknak egyidejűleg kenési és hűtési funkciót is el kell látnia. Fontos követelmény tehát egy hűtő-kenő folyadékkal szemben, hogy legyen jó hővezető képessége, megfelelő kenést biztosítson és védje a munkadarabot és a szerszámot a korrózióval szemben. Egy jó hűtő-kenő folyadék fékezett habzású és egyaránt stabil a tárolás és a felhasználás során.

Főbb jellemzők:

  • növeli a megmunkálás sebességét
  • jobb megmunkálási eredmény biztosít
  • védi a munkadarabot és a szerszámot
  • csökkenti az üzemeltetési költségeket

Optimális hűtő-kenő folyadék alkalmazása + Szakszerű üzemeltetés = Hatékony megmunkálás, hosszabb fürdőélettartam

A Felületkémia Kft. magas műszaki színvonalat képviselő Németországban gyártott termékei között megmunkáló olajok, hengerlési olajok, emulziók, olajmentes emulziók mellett hegesztési segédanyagok, rendszertisztítók, habzásgátlók és biocidok is megtalálhatóak. Hűtő-kenő folyadékaink bármilyen megmunkálási eljáráshoz és fémhez alkalmazhatóak.

Az optimális hűtő-kenő folyadék kiválasztásában minden esetben műszaki támogatást biztosítunk. A hűtő-kenő folyadékok megfelelő üzemeltetésére és a fürdők élettartamának növelésére egyedi berendezéseket, szűrőrendszereket, olajszeparátorokat kínálunk.

Kollégáink – fluid management szolgáltatásunk keretein belül – akár az üzemeltetési és fürdő karbantartással kapcsolatos feladatokat is elvégzik.

A hűtő-kenő folyadékaink között megtalálhatóak az ásványi olajat tartalmazó, vízoldható folyadékok (emulziók) és a szintetikus hűtőfolyadékok is.

Image description

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide