A Felületkémia Kft. Youtube csatornája
Slider
Slider

 

 egri attila feluletkemia kft

Egri Attila vagyok, a Felületkémia Kft. tulajdonos-ügyvezetője. Mintegy 30 éves múltra visszatekintő vállalkozásunk vezető szerepet tölt be az ipari felületkezelés hazai piacán. Fő profilunk speciális vegyszerek és berendezések kereskedelme.

Tevékenységünk túlmutat az egyszerű értékesítésen. Erősségünk a szakmai tanácsadás, amellyel biztonságot adunk ügyfeleinknek a legmegfelelőbb termékek, berendezések kiválasztásában és beüzemelésében. Biztosítjuk a szervizszolgáltatást, az ehhez szükséges alkatrészellátást. Felszerelt laborral és szakképzett munkatársakkal állunk partnereink rendelkezésére műszaki, technológiai és laborvizsgálatok területén is.

Célunk a folyamatos fejlődés, valamint az egyedi igények magas szinten történő kiszolgálása.

Hisszük, hogy munkánk sikerének kulcsa a vevőkkel való aktív kapcsolattartás, az ügyfélközpontúság és a rugalmasság.

Bízunk benne, hogy hamarosan mi is hozzájárulhatunk az Ön sikeréhez!
Cégünk a következő vállalatok kizárólagos magyarországi képviselete:

 

 Kluthe Logo 3D Feluletkemia KftChemische Werke Kluthe GmbH.

Az ipari felületkezelő vegyszereket fejlesztő és gyártó német vállalat innovatív termékei és megoldásai meghatározóak - többek között - a fémmegmunkálás, a felülettisztítás és előkezelés területén.

 

 


 

Walther Trowal GmbH

Speciális koptató és szemcseszóró berendezések, valamint a technológiához kapcsolódó segédanyagok német gyártója, amely egyedi rendszermegoldásokat kínál a legkülönbözőbb felhasználási célokra.

 


 

Extrude Hone GmbH.

Speciális felületmegmunkáló gépeket gyártó, amerikai hátterű cégcsoport, amely az USA-n kívül Németországban és Japánban is rendelkezik gyártóbázissal. Az Extrude Honed berendezéseinek köszönhetően a belső felületek és élek megmunkálása sem lehet akadály.

 Felületkezelő vegyszereink egy részét saját receptúra alapján, Magyarországon gyártatjuk.

 

Cégfilozófia
Szolgáltatások

Cím

1143 Budapest, Francia út 43.
Adószám: 10761098-2-42

Nyitvatartás

Hétfőtől-Csütörtökig: 08-15-ig
Péntek: 08-14-ig

Kapcsolat


+36 1 251 89 00