Felületkémia Kft Youtube csatornája

Szállítószalagos - konvejoros alkatrészmosó berendezések

Érdeklődés / Ajánlatkérés

A szállítószalagos, vagy konvejoros alkatrészmosó berendezések olyan ipari tisztítóberendezések, amelyeket általában nagyobb mennyiségű vagy folyamatosan érkező alkatrészek tisztítására használnak egy meghatározott ipari folyamatban. Az ilyen berendezésekben az alkatrészek egy szállítószalagon vagy konvejoron keresztül automatikusan áthaladnak a tisztítási folyamat során.

Folyamatos üzemű, szállítószalagos mosóberendezéseinket tömeggyártás esetén legtöbbször a gyártósorba integrálva helyezik el. Ilyen esetben a berendezés jellemzően közvetlen kapcsolatban van a mosást megelőző megmunkáló berendezéssel. Használhatóak gyártásközben, ahol a gyártási folyamatok megkövetelik, hogy az alkatrészek tiszták legyenek, mindemellett végső tisztításként is alkalmazhatóak, ahonnan a tisztított darabok csomagolásra vagy akár összeszerelésre is kerülhetnek.

Az összes folyamatos üzemű, szállítószalagos mosóberendezésünk alapvetően szórásos elven működik. Minden esetben feladatra szabva ajánljunk berendezéseinket, de szokás szerint az első lépés a mosás, majd öblítés és szárítás. Számos extra kiegészítővel lehet berendezéseinket felszerelni, melyek mind a mosási hatékonyságot, üzemeltetést segítik elő. Ilyenek lehetnek a különböző szűrőegységek, szeparátorok és adagolók.

A Beltline szállítószalagos berendezéseink esetén a tisztítandó darabok általában egy szalag, lánc vagy egyedi alkatrésztartókon keresztül megy végig a mosóberendezésen. Az ilyen típusú berendezéseknél lehetőség van arra, hogy egy ultrahangos zóna is legyen kialakítva, így az összetett geometriájú alkatrészek tisztítására is alkalmas lehet a berendezés.

Drumline típusú gépeink fő alkatrésze egy csigás kialakítású dob, amely a tisztítandó darabok áramlását segíti a mosóberendezésben. A dob szokás szerint rozsdamentes acélból készül, bizonyos feladatoknál alkalmazható műanyag dob vagy teljes egyedi kialakítású dob. Olyan esetben javasolt az ilyen típusú berendezéseink használata, ahol nagy mennyiséget kell tisztítani. Egyedül a tisztítandó alkatrészek geometriája lehet egy korlátozó tényező a berendezés használatával kapcsolatban.

Image description
Image description
Egyzónás mosóberendezések szállítószalaggal - ATB széria

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide