A Felületkémia Kft. Youtube csatornája
Slider
Slider

Szolgáltatások

Termékeinket és szolgáltatásainkat bármely cégnek és vállalkozónak kínáljuk, aki műszaki problémájával megkeres bennünket, a legkisebbektől a legnagyobbakig, az ország teljes területén.

Raktározunk

A szükséges segédanyagok széles körű választékát készletezzük, illetve forgalmazzuk, folyamatos kiszolgálást biztosítva vevőinknek.
A partnereink által rendszeresen használt segédanyagok a budapesti készletező raktárunkból rövid határidővel beszerezhetők.

Szerviz, beüzemelés

A hiba bejelentését követő lehető legrövidebb időn belül partnereink rendelkezésére állunk. A gépek javításában, országos lefedettséggel, kereskedelmi és műszaki támogatást nyújtunk és biztosítjuk az alkatrészek beszerzését.Szervizszolgálatunk munkatársai rendszeresen felkeresik felhasználóinkat, és segítenek a felmerült problémák megoldásában. Az adott műszaki problémára megfelelő termékeket ajánlunk, és kidolgozzuk a hozzátartozó technológiát. Szakembereink személyes közreműködésével végezzük a beüzemelést és betanítjuk a megbízott dolgozókat a technológia megfelelő üzemeltetésére.Laborunkban és bemutatótermünkben teszteket, vizsgálatokat végzünk a technológia zavartalan működtetéséhez. 

Megrendeléstől a kiszállításig

Vállaljuk a partnereink által megrendelt termékek rövid határidővel történő kiszállítását is. Amennyiben rendeléseik legkésőbb délelőtt 11 óráig feldolgozásra kerülnek, úgy a kért árut akár már másnap, kedvező áron kiszállítja cégének szerződéses partnerünk, az MPL futárszolgálat.

Cím

1143 Budapest, Francia út 43.
Adószám: 10761098-2-42

Nyitvatartás

Hétfőtől-Csütörtökig: 08-15-ig
Péntek: 08-14-ig

Kapcsolat


+36 1 251 89 00