A Felületkémia Kft. Youtube csatornája
Slider
Slider

Fém- és műanyagfestéshez használt termékek


A fém- és műanyagfestéshez optimális termékeket kínálunk Önnek a különböző folyamatokhoz igazítva. Tökéletesen összehangolt vegyi anyagokat szállítunk Önnek minden szokásos bevonási folyamathoz és bevonó rendszerhez. Portfóliónk kiterjed a bevonási folyamatokhoz tartozó összes vegyi anyagra. A motiváció az, hogy folyamatai fenntarthatóbbak és kímélőbbek legyenek, hogy hozzájáruljon a minimális erőforrás-fogyasztáshoz és a termelés maximális hatékonyságához. Sikeresek például az innovatív termékek, például a VOC-csökkentett és a VOC-mentes öblítőanyagok vagy a szennyvíztisztító termékek, amelyek garantálják a hosszú fürdőélettartamot. Használja ki szakértelmünket! Elemezzük a folyamatokat, és nem csak pénzben kifejezhető hozzáadott értéket kínálunk. Mi is világszerte partnere vagyunk az erőforrás-kímélő és a környezetbarát gyártási folyamatokban.

Festőrendszer-öblítőszerek


Az oldószeralapú és vízalapú öblítőközegek színváltásoknál, megállásoknál és hasonló esetekben vannak használva, mint a festékvezetékek és szóróharangok és nagysebességű forgó-porlasztók öblítése.

Oldószeres rendszeres tisztítófolyadékai – NIKUTEX


Az oldószeralapú öblítőközegeket az oldószeres 1K vagy 2K festékek esetén festékszóró berendezések, csővezetékek, tárolótartályok, festékszóró pisztolyok, porlasztóval ellátott robotok stb. öblítésére használják. Önökkel együttműködve elemezzük a jelenlegi gyártási folyamataikat, és az ott szerzett információkat felhasználjuk egy személyre szabott koncepció létrehozására.

Vízbázisú rendszeres tisztítófolyadékai – AQUAPURGE


A vízbázisú öblítőközegeket a vízalapú festékrendszerek, pl. festékvezetékek, festékpisztolyok, porlasztó harangokkal rendelkező robotok stb. tisztítására használjak.

Legújabb termékeink VOC-mentes komponenseken, felületaktív anyagokon és egyéb összetevőkön alapulnak, a butilglikol-amin keverékek helyett, az öblítőhatás és egyéb tulajdonságok optimalizálására.

Az oldószereken vagy oldószerkeverékeken alapuló termékek mellett ezek az Aquapurge termékeink alkotják a NIKUTEX sorozatot. Az elsősorban felületaktív anyagokon alapuló termékek NIKUTEX HP néven találhatók.

Kompetenciánk

A jelenlegi termelési folyamatok közös elemzését kínáljuk a személyre szabott koncepciótervvel, figyelembe véve a gazdasági és ökológiai szempontokat. Szakképzett kollégáink figyelik és dokumentálják a beüzemelést, valamint a további folyamatok támogatását. A rendszeres ellenőrzések révén biztosíthatjuk a folyamatok optimalizálását és különösen az egyedi megoldásokat.

Mi vagyunk az egyik legnagyobb független gyártó a speciális festékhígítók, mosó- és öblítőszerek piacán. Ezért ismerjük a legkülönbözőbb festési rendszereket, alkalmazási technikákat és alkalmazási területeket. Ennek megfelelően optimalizált oldószerkeveréket kínálunk Önnek az adott festékhez, amely előnyöket biztosít a feldolgozás, a fényesség vagy a felhasználás szempontjából.

Termékelőnyök

  • Termékeink a szükséges öblítési és tisztítási teljesítményre optimalizáltak
  • A nagyon rövid öblítési idők rövid ciklusidőt biztosítanak
  • Termékeink VOC-mentesek vagy VOC-optimalizáltak az emberek és a környezet védelmére.
  • Természetesen a programban más olyan termékeket is használunk, amelyek megfelelnek a legújabb jogi követelményeknek.
  • Rendkívül hatékony az alacsony fogyasztás miatt
  • Speciálisan 2K festékrendszerekhez (is) igazítva
  • A költségmegtakarítás az újrahasznosítás révén (oldószer-regenerálás)
Hígítók - Haku

Oldószeres festékrendszerek hígítására optimalizált oldószerkeveréket kínálunk az adott festékhez, amely előnyöket biztosít a kivitelezés, a fényesség vagy a felhasználás szempontjából.

Cím

1143 Budapest, Francia út 43.
Adószám: 10761098-2-42

Nyitvatartás

Hétfőtől-Csütörtökig: 08-15-ig
Péntek: 08-14-ig

Kapcsolat


+36 1 251 89 00