Felületkémia Kft Youtube csatornája

Festéklemaró szerek - Ipari festék-eltávolítás

Érdeklődés / Ajánlatkérés

A festéklemaró szereknek számos más elnevezése ismert. Festékmaró folyadék, festék eltávolító szer az iparban egyaránt elterjedt kifejezések.

Az ipari festékeltávolítók vagy festéklemaró szerek olyan vegyi anyagok vagy keverékek, amelyeket az ipari környezetben alkalmaznak a festékek, bevonatok vagy egyéb felületeken lévő festékmaradványok eltávolítására. Ezek az anyagok olyan erős vegyszerek, amelyek hatékonyan oldják vagy meglazítják a festéket, hogy azt könnyen eltávolíthassák a felületekről.

Festéklemaró szer (festékeltávolító) termékeink gyors és hatékony vegyszeres megoldást jelentenek a legkülönbözőbb bevonatok eltávolítására.

A festék-eltávolítás az iparban is gyakran alkalmazott eljárás, amikor például egy hibásan festett, vagy sérült alkatrészről el kell távolítani a bevonatot. Az is jellemző, hogy egy festéssel foglalkozó cég telephelyen, festőberendezések felületeit és tartozékait (kampók, maszkoláshoz használt szilikon dugók, rácsok) kell megtisztítani, vagy épp egy létesítmény külsejéről kell a graffitit eltávolítani.

Ipari zsírtalanítás

Festék eltávolítószer + berendezés + szakszerű üzemeltetés = Hatékony bevonat-eltávolítás

Teljeskörű megoldásokat kínálunk: termékpalettánk magába foglal minden olyan festék eltávolító szert, ami az iparban jellemzően előforduló bevonattípusok lemarásához szükségesek lehetnek, de az eljáráshoz nélkülözhetetlen berendezéshátteret is biztosítjuk.

Segítünk az optimális berendezés-vegyszer kombináció kiválasztásában: standard, nagy teljesítményű ultrahangos festékmaró kádjaink mellett egyedi gépek gyártásával is foglalkozunk. Festéklemaró berendezéseinket kifejezetten ilyen vegyszerek tárolására, melegítésére fejlesztették ki. Az üzemeltetésük során az alkatrészek felületéről leváló, illetve beoldódott bevonat egy idő után iszapként kiválik a fürdő alján, ami nagyban ronthatja a lemarás hatásfokát, gépeink ezért folyamatosan szűrik a folyadékrendszert, hogy a vegyszer hatásfokát egy állandó szinten tudjuk tartani. A fürdő terheltségétől függően ajánlott a berendezés tisztítását, a fürdő ellenőrzését és beállítását rendszeresen, ajánlásainknak megfelelően elvégezni.

Kollégáink - fluid management szolgáltatásunk keretein belül - akár a fenti üzemeltetési és fürdő karbantartással kapcsolatos feladatokat is elvégzik.

Az ipari festékeltávolítók használatakor fontos megfelelő védőfelszerelést viselni, valamint a gyártó által ajánlott biztonsági intézkedéseket betartani.

Image description
Image description

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide