Slider
Slider

Egri Attila vagyok, a Felületkémia Kft. tulajdonos-ügyvezetője. Mintegy 30 éves múltra visszatekintő vállalkozásunk vezető szerepet tölt be az ipari felületkezelés hazai piacán. Fő profilunk speciális vegyszerek és berendezések kereskedelme.

Tevékenységünk túlmutat az egyszerű értékesítésen. Erősségünk a szakmai tanácsadás, amellyel biztonságot adunk ügyfeleinknek a legmegfelelőbb termékek, berendezések kiválasztásában és beüzemelésében. Biztosítjuk a szervizszolgáltatást, az ehhez szükséges alkatrészellátást. Felszerelt laborral és szakképzett munkatársakkal állunk partnereink rendelkezésére műszaki, technológiai és laborvizsgálatok területén is.

Célunk a folyamatos fejlődés, valamint az egyedi igények magas szinten történő kiszolgálása.

Hisszük, hogy munkánk sikerének kulcsa a vevőkkel való aktív kapcsolattartás, az ügyfélközpontúság és a rugalmasság.

Bízunk benne, hogy hamarosan mi is hozzájárulhatunk az Ön sikeréhez!

Cégünk a következő vállalatok kizárólagos magyarországi képviselete:

Chemische Werke Kluthe GmbH.

Az ipari felületkezelő vegyszereket fejlesztő és gyártó német vállalat innovatív termékei és megoldásai meghatározóak - többek között - a fémmegmunkálás, a felülettisztítás és előkezelés területén.
Kluthe termékek

Walther Trowal GmbH

Speciális koptató és szemcseszóró berendezések, valamint a technológiához kapcsolódó segédanyagok német gyártója, amely egyedi rendszermegoldásokat kínál a legkülönbözőbb felhasználási célokra.
Walther Trowal termékek

Extrude Hone GmbH.

Speciális felületmegmunkáló gépeket gyártó, amerikai hátterű cégcsoport, amely az USA-n kívül Németországban és Japánban is rendelkezik gyártóbázissal. Az Extrude Hone berendezéseinek köszönhetően a belső felületek és élek megmunkálása sem lehet akadály.
Extrude Hone termékek

Felületkezelő vegyszereink egy részét saját receptúra alapján, Magyarországon gyártatjuk.

Cégfilozófia

Összhangban a környezettel

 

Cégünk a korszerű technológia mellett elkötelezett az élhető környezet iránt. Termékeinket és az azokhoz kapcsolódó technológiákat a folyamatos fejlesztés mellett a környezettudatos szemlélet jellemzi.

 

A környezetvédelmi előírások szigorodása, a tiszta víz előállítási költségeinek növekedése és a környezettudatos gondolkodás ösztönzően hat az ipari szereplőkre, hogy az általuk felhasznált vizet kezeljék – és lehetőség szerint – újrahasznosítsák.

 

Innováció

A termékeinket és az azokhoz kapcsolódó technológiákat a folyamatos fejlesztés és a környezettudatos szemlélet jellemzi. Az elmúlt évek a cégünk életében is több újdonságot hoztak, ezek közül kiemelnék néhányat:

  • Walther Trowal-bemutatóterem kialakítása
  • teljeskörű magyarországi szervizhátteret biztosítunk a Walther Trowal berendezésekhez
  • kizárólagos együttműködési megállapodást kötöttünk az amerikai hátterű Extrude Hone GmbH.-val

Meggyőződésünk, hogy a magyarországi vállalkozások fejlődéséhez nagyban hozzájárul a közös gondolkodás és a beszállítókkal való szoros együttműködés.

Szolgáltatások

Raktározunk


A szükséges segédanyagok széles körű választékát készletezzük, illetve forgalmazzuk, folyamatos kiszolgálást biztosítva vevőinknek.
A partnereink által rendszeresen használt segédanyagok a budapesti készletező raktárunkból rövid határidővel beszerezhetők.


Szerviz, beüzemelés


A hiba bejelentését követő lehető legrövidebb időn belül partnereink rendelkezésére állunk.


A gépek javításában, országos lefedettséggel, kereskedelmi és műszaki támogatást nyújtunk és biztosítjuk az alkatrészek beszerzését.Szervizszolgálatunk munkatársai rendszeresen felkeresik felhasználóinkat, és segítenek a felmerült problémák megoldásában.


Az adott műszaki problémára megfelelő termékeket ajánlunk, és kidolgozzuk a hozzátartozó technológiát. Szakembereink személyes közreműködésével végezzük a beüzemelést és betanítjuk a megbízott dolgozókat a technológia megfelelő üzemeltetésére.


Laborunkban és bemutatótermünkben teszteket, vizsgálatokat végzünk a technológia zavartalan működtetéséhez.


Megrendeléstől a kiszállításig


Vállaljuk a partnereink által megrendelt termékek rövid határidővel történő kiszállítását is. Amennyiben rendeléseik legkésőbb délelőtt 11 óráig feldolgozásra kerülnek, úgy a kért árut akár már másnap, kedvező áron kiszállítja cégének szerződéses partnerünk, az MPL futárszolgálat.