Felületkémia Kft Youtube csatornája
Bemutatkozás - menüpont
Bemutatkozás - menüpont

Fülöp Balázs vagyok, a vállalat tulajdonos-ügyvezetője. Vegyészként végeztem a ELTE-n, mely képzés kapcsán később lehetőségem nyílt különféle iparágak megismerésére. Szakmailag azonban a Felületkémia Kft.-nél találtam meg azt, ahol leginkább otthon érzem magam.

A cégnél betöltött pályám kezdete óta részt veszek technológiák kialakításában, szakmai szolgáltatásaink fejlesztésében. A vegyi felületkezelési technológiák a szívügyem. Ügyvezetőként tudom, hogy nem elegendő csupán a technológiákat biztosítani, azoknak fenntarthatóan üzemeltethetőnek, gazdaságosnak is kell lenniük. Ezt a szemléletet a valamennyi kollégáimmal közösen képviseljük, garantálva a szakmaiságot.

Egri Attila vagyok, a Felületkémia Kft. tulajdonos-cégvezetője. 2004-ben végeztem a Miskolci Egyetem Anyag- és Kohómérnöki Karán. Röviddel diplomám megszerzése után a Felületkémia Kft.-nél kezdtem dolgozni. A kezdetektől fogva a különböző koptatási eljárásokra specializálódtam. Ez a két évtized egy jelentős tudásbázis megszerzésére adott lehetőséget, amelyet immár egy remek csapattal együttműködésben tudok kamatoztatni.

2008 óta vezető pozícióban is működök, de emellett a cég marketing tevékenységét is magam irányítom.

Büszke vagyok rá, hogy a több mint 30 éves múltra visszatekintő vállalkozásunk kiemelkedő szerepet tölt be az ipari felületkezelés hazai piacán.

A Felületkémia Kft. fő profilja speciális vegyszerek és berendezések kereskedelme.

Tevékenységünk túlmutat az egyszerű értékesítésen. Erősségünk a szakmai tanácsadás, amellyel biztonságot adunk ügyfeleinknek a legmegfelelőbb termékek, berendezések kiválasztásában és beüzemelésében. Biztosítjuk a szervizszolgáltatást, az ehhez szükséges alkatrészellátást. Felszerelt laborral és szakképzett munkatársakkal állunk partnereink rendelkezésére műszaki, technológiai és laborvizsgálatok területén is.

Célunk a folyamatos fejlődés, valamint az egyedi igények magas szinten történő kiszolgálása.

Hisszük, hogy munkánk sikerének kulcsa a vevőkkel való aktív kapcsolattartás, az ügyfélközpontúság és a rugalmasság.

Bízunk benne, hogy hamarosan mi is hozzájárulhatunk az Ön sikeréhez!

Cégünk a következő vállalatok kizárólagos magyarországi képviselete:

Walther Trowal GmbH

Speciális koptató és szemcseszóró berendezések, valamint a technológiához kapcsolódó segédanyagok német gyártója, amely egyedi rendszermegoldásokat kínál a legkülönbözőbb felhasználási célokra.
Walther Trowal termékek

Jokisch

Világszerte több mint 60 országban a fémfeldolgozó ipar megbízik a Jokisch hűtő-kenő folyadékaiban, fémmegmunkáló olajaiban és hegesztés-fröccsenésgátló termékeiben. A több mint 60 éves Jokisch brand az innovatív, élvonalbeli német technológiát képviseli egyéni, ügyfélközpontú kiszolgálással.
Jokisch termékek

Anmasi A/S

Ipari mosóberendezések széles palettáját kínáljuk, amelyek a dániai Anmasi vállalat termékei. Szórásos, mártásos, ultrahangos valamint forgódobos technológiánkkal a legváltozatosabb zsírtalanítási igényeket is képesek vagyunk kielégíteni.
Anmasi termékek

Extrude Hone GmbH.

Speciális felületmegmunkáló gépeket gyártó, amerikai hátterű cégcsoport, amely az USA-n kívül Németországban és Japánban is rendelkezik gyártóbázissal. Az Extrude Hone berendezéseinek köszönhetően a belső felületek és élek megmunkálása sem lehet akadály.
Extrude Hone termékek

Felületkezelő vegyszereink egy részét saját receptúra alapján, Magyarországon gyártatjuk.

Cégfilozófia

Összhangban a környezettel

Cégünk a korszerű technológia mellett elkötelezett az élhető környezetért. Termékeinket és az azokhoz kapcsolódó technológiákat a folyamatos fejlesztés mellett a környezettudatos szemlélet jellemzi. 

A környezetvédelmi előírások szigorodása, a tiszta víz előállítási költségeinek növekedése és a környezettudatos gondolkodás ösztönzően hat az ipari szereplőkre, hogy az általuk felhasznált vizet kezeljék – és lehetőség szerint – újrahasznosítsák.


Innováció

A termékeinket és az azokhoz kapcsolódó technológiákat a folyamatos fejlesztés és a környezettudatos szemlélet jellemzi. Az elmúlt évek a cégünk életében is több újdonságot hoztak, ezek közül kiemelnék néhányat:

  • Walther Trowal-bemutatóterem kialakítása

  • teljeskörű magyarországi szervizhátteret biztosítunk a Walther Trowal berendezésekhez

  • kizárólagos együttműködési megállapodást kötöttünk az amerikai hátterű Extrude Hone GmbH.-val

  • Fluid management szolgáltatás indítása

  • Anmasi mosóberendezések értékesítése

Meggyőződésünk, hogy a magyarországi vállalkozások fejlődéséhez nagyban hozzájárul a közös gondolkodás és a beszállítókkal való szoros együttműködés.


Szolgáltatások

Raktározás

A szükséges segédanyagok széles körű választékát készletezzük, illetve forgalmazzuk, ezzel biztosítva a folyamatos, zavartalan kiszolgálást. biztosítva vevőinknek.

A partnereink által rendszeresen használt segédanyagok a budapesti készletező raktárunkból rövid határidővel beszerezhetők.

Szerviz, beüzemelés

A hiba bejelentését követő lehető legrövidebb időn belül partnereink rendelkezésére állunk. A gépek javításában, országos lefedettséggel, kereskedelmi és műszaki támogatást nyújtunk és biztosítjuk az alkatrészek beszerzését. Szervizszolgálatunk munkatársai rendszeresen felkeresik felhasználóinkat, és segítenek a felmerült problémák megoldásában.

Az adott műszaki problémára megfelelő termékeket ajánlunk, és kidolgozzuk a hozzátartozó technológiát. Laborunkban és bemutatótermünkben előzetes teszteket, vizsgálatokat végzünk a technológia zavartalan működtetéséhez. Szakembereink személyes közreműködésével végezzük a beüzemelést és betanítjuk a megbízott dolgozókat a technológia megfelelő üzemeltetésére.

Megrendeléstől a kiszállításig

Vállaljuk a partnereink által megrendelt termékek rövid határidővel történő kiszállítását is.

Amennyiben rendelése legkésőbb délelőtt 11 óráig beérkezik, feldolgozásra kerül és a kért árut akár már másnap, kedvező áron kiszállítja cégének szerződéses partnerünk, az MPL futárszolgálat.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide