Felületkémia Kft Youtube csatornája

Koptatási segédanyagok

Koptatási segédanyagok Felületkémia prospektus

Érdeklődés / Ajánlatkérés

A koptatási segédanyagok olyan termékek, amelyeket a koptatási eljárások során használnak felületek tisztítására, homogenizálására vagy polírozására. A koptatás egy olyan folyamat, amely során az alkatrészeket mozgásnak teszik ki egy speciális berendezésben, amelyhez koptatási segédanyagokat alkalmaznak a hatékonyság növelésére.

A Felületkémia Kft. csaknem bármilyen anyagú munkadarab felületének trovalizálására alkalmas technológiát képes biztosítani. Az optimális eredmény a megfelelő berendezés, technológia, valamint segédanyag (koptatótest, koptató folyadék) kiválasztásával érhető el.

Koptatótestek és adalékok

Legyen szó akár polírozásról, vagy durva sorjátlanításról: cégünk széles termékpalettával rendelkezik. A koptatótestek egymástól méretükben, geometriájukban, összetételükben és ennek köszönhetően csiszolóhatásukban is eltérnek. Az aktuális termékválasztékot, – amely mintegy 300 különböző csiszolótestet és egyéb segédanyagot foglal magába – több mint 70 év tapasztalata és fejlesztőmunkája eredményezte.

A koptatóköveknek számos elnevezése ismert. Koptató média, koptatókő, vibrokő az iparban egyaránt elterjedt kifejezések.

A koptatókő, vagy koptatótest egy olyan koptatási segédanyag, amelyet mesterségesen állítanak elő meghatározott receptúra alapján és célzottan más tárgyak kopásának elősegítésére használnak. A koptató média készülhet kerámia vagy műanyag alapanyagból, amelybe különböző fém- és fém-oxid szemcséket ágyaznak be a gyártási folyamat során.

A koptatókövek gyakran használatosak lehetnek az ipari koptatásokban. Például egy vibráló eszköz vagy gép segítségével, amely képes vibrációval munkálni egy felületet, egy koptatókő lehet az, amelyet a vibráló mozgás közvetít a céltárgy felületére, így elősegítve annak kopását vagy megmunkálását.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide