Felületkémia Kft Youtube csatornája

Anmasi Beltline-széria: Az ipari alkatrészmosók csúcstechnológiája

Főoldal  »  Hírek  »  Anmasi Beltline-széria: Az ipari alkatrészmosók csúcstechnológiája

Anmasi Beltline-széria: Az ipari alkatrészmosók csúcstechnológiája

Érdeklődés / Ajánlatkérés

Az ipari alkatrészmosók nélkülözhetetlenek a modern gyártási folyamatokban, hiszen biztosítják a gyártott termékek felületi tisztaságát. Az Anmasi Beltline-szériába tartozó szállítószalagos alkatrészmosók kiemelkedő minőséget és rugalmasságot kínálnak, így ideálisak a különféle ipari alkalmazásokhoz. A Felületkémia Kft., mint az Anmasi hivatalos magyarországi forgalmazója, büszkén kínálja ezeket a csúcstechnológiás berendezéseket.

alatrészmosó folyadék

Mi az ipari alkatrészmosó?

Az ipari alkatrészmosó olyan berendezés, amelyet nagy mennyiségű és különböző típusú alkatrészek tisztítására terveztek. Ezek a gépek speciális tisztítókoncentrátumokat és különböző tisztítási módszereket alkalmaznak annak érdekében, hogy az alkatrészek felületén az elvárt minőségű tisztítási eredményt érjék el. Az ipari alkatrészmosók elengedhetetlenek a modern gyártási folyamatokban.

Mi a szállítószalagos alkatrészmosó?

A szállítószalagos alkatrészmosó egy olyan berendezés, amelyben az alkatrészek egy szállítószalagon haladnak át a különböző tisztítási fázisokon. Ez a típusú mosó berendezés különösen alkalmas gyártásközi felülettisztításra, mivel folyamatosan működik és integrálható a gyártósorba. A szállítószalagos alkatrészmosók hatékonyak, megbízhatóak és könnyen karbantarthatók.

Az Anmasi Beltline-széria előnyei

Az Anmasi Beltline-szériás alkatrészmosók számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt érdemes ezt a berendezéstípust választani:

– Felnyitható oldalsó ajtók: ezek az ajtók lehetővé teszik a könnyű hozzáférést a belső alkatrészekhez, így a karbantartás egyszerűbbé válik.

– Minimális folyadék áthordás: a kialakításnak köszönhetően a folyadék áthordások minimálisak, ami csökkenti a keresztszennyeződés kockázatát.

– Szigetelt, rozsdamentes acél kivitel: az alkatrészmosók rozsdamentes acélból készülnek, szigeteltek, így energiahatékonyabbak és tartósabbak.

– Egyedi igényekre szabható fúvókák elhelyezése: az alkatrészmosók fúvókái egyedileg elhelyezhetők, így a tisztítási folyamat optimálisan testreszabható.

Modulok és opciók


– Szórásos mosás: A szennyeződések hatékony eltávolítása érdekében.

– Szórásos öblítés: Az alkatrészek öblítése tiszta vízzel a tisztítási folyamat végén.

– Forrólevegős szárítás: Az alkatrészek gyors és hatékony szárítása.

Rendelhető opciók közé:

– Ultrahangos tisztítás

– Vákuumos szárítás

– Szűrőrendszer

– Olajleválasztó

– Kivonó ventilátor

– Egyedi szállítószalagok

– Tiszta vízzel történő végső öblítés

– Szállítószalagok és pick-and-place rendszerek

Tipikus felhasználók

Számos iparág használja az Anmasi Beltline-szériás alkatrészmosókat. Az autóiparban például a motoralkatrészek és sebességváltók tisztítására használják, míg a repülőgépiparban a turbinakomponensek és hidraulikus alkatrészek tisztítására. A gyógyszeriparban a berendezések és eszközök alapos tisztítása és fertőtlenítése érdekében választják ezeket a mosókat.

Az Anmasi vállalat bemutatása

Az Anmasi egy vezető cég az ipari tisztítóberendezések gyártásában, amely széleskörű tapasztalattal rendelkezik a különböző iparágak igényeinek kielégítésében. Az Anmasi célja, hogy megbízható és hatékony tisztítási megoldásokat nyújtson, amelyek segítik a vállalkozások működését és növekedését.

A Felületkémia Kft. mint hivatalos forgalmazó

A Felületkémia Kft. az Anmasi hivatalos magyarországi forgalmazója, amely hosszú évek óta biztosítja az ipari tisztítóberendezések értékesítését és szervizelését. Cégünk szakértői csapata mindig készen áll arra, hogy segítsen a megfelelő berendezés kiválasztásában és annak optimális működtetésében. A Felületkémia Kft. budapesti bemutatótermében több Anmasi alkatrészmosó is megtekinthető élőben. Ez a lehetőség kiváló alkalmat kínál arra, hogy az érdeklődők személyesen is meggyőződhessenek a gépek kiváló minőségéről és hatékonyságáról.

Összegzés

Az Anmasi Beltline-szériás alkatrészmosói kiemelkedő választást jelentenek minden ipari vállalkozás számára, amely magas színvonalú tisztítási megoldásokat keres. A gépek sokoldalúsága, hatékonysága és energiahatékonysága kiemelkedő, míg a Felületkémia Kft. szakértői támogatása biztosítja, hogy mindig a legjobb eredményeket érjük el. Ne hagyja ki a lehetőséget, látogasson el bemutatótermünkbe, és ismerje meg személyesen is az Anmasi alkatrészmosókat!

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide