Felületkémia Kft Youtube csatornája

Anmasi Combi-széria:
Az ultrahangos
alkatrészmosók
királya

Anmasi Combi-széria: Az ultrahangos alkatrészmosók királya

Érdeklődés / Ajánlatkérés

Az ipari alkatrészek tisztítása kritikus fontosságú feladat a gépek és berendezések hatékony működésének fenntartásához. Az Anmasi Combi-szériás ultrahangos alkatrészmosói a legkorszerűbb technológiát kínálják, amely biztosítja az alapos és hatékony tisztítást. A Felületkémia Kft., mint az Anmasi hivatalos magyarországi forgalmazója, büszkén kínálja ezeket a csúcskategóriás berendezéseket.

ultrahangos alkatrészmosó

Az ultrahangos mosás definíciója

Az ultrahangos mosás egy olyan tisztítási eljárás, amely során ultrahangos hullámokkal hoznak létre apró buborékokat egy folyadékban. Ezek a buborékok a kavitációs hatás révén robbannak, hatékonyan eltávolítva a szennyeződéseket és lerakódásokat az alkatrészek felületéről és belsejéből. Az ultrahangos mosás különösen hatékony a bonyolult formájú és nehezen elérhető felületek tisztítására, mivel a buborékok a bonyolultabb geometriájú alkatrészek belsejébe is behatolnak.

Mit jelent az ipari alkatrészmosó?

Az ipari alkatrészmosó egy olyan berendezés, amelyet nagy mennyiségű és különböző típusú alkatrészek tisztítására terveztek. Ezek a gépek speciális tisztító folyadékokat és különböző tisztítási módszereket alkalmaznak, mint például az ultrahangos tisztítást, hogy biztosítsák az alkatrészek teljes és alapos tisztítását. Az ipari alkatrészmosók elengedhetetlenek a gyártási folyamatokban, mivel segítenek fenntartani a gépek és berendezések optimális működését és hosszú élettartamát.

A Combi-Széria ultrahangos alkatrészmosói

Az Anmasi Combi-szériás ultrahangos alkatrészmosói a legnépszerűbb modellek közé tartoznak, mivel kiváló minőséget és sokoldalúságot kínálnak. Ezek a gépek rozsdamentes acélból készülnek, és egy- vagy többlépcsős kivitelben érhetők el, az adott tisztítási feladattól függően. A Combi-széria ultrahangos mosói számos iparágban használatosak, beleértve az autóipart, a repülőgépipart, a gyógyszeripart és más gyártóipari ágazatokat is.

A külső hőszigetelés fontossága

A Combi-szériás alkatrészmosók tervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk a folyadéktartályok külső hőszigetelésére. A tartályok dupla szigetelése csökkenti a hőveszteséget, ami nemcsak energiahatékonyságot eredményez, hanem a működési költségeket is csökkenti. A szigetelés továbbá a zajszintet is mérsékli, ami kellemesebb munkakörnyezetet teremt. Az ilyen típusú hőszigetelés különösen fontos, mivel a folyadék hőmérsékletének fenntartása elengedhetetlen a hatékony tisztítási folyamatokhoz.

Miért érdemes az Anmasi Combi ultrahangos alkatrészmosót választani?

Az Anmasi Combi-szériás ultrahangos alkatrészmosói kiváló választást jelentenek, mivel a legkorszerűbb technológiát és magas minőséget kínálják. A gépek rozsdamentes acélból készülnek, ami hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál. Az ultrahangos tisztítási technológia hatékonysága és precizitása biztosítja, hogy az alkatrészek mindig tökéletesen tiszták legyenek. A hőszigetelés pedig nemcsak az energiahatékonyságot növeli, hanem a zajszintet is csökkenti, ami jobb munkakörnyezetet teremt.

Modulok és kiegészítők

Az Anmasi Combi-szériás alkatrészmosói különböző modulokkal és kiegészítőkkel rendelhetők, amelyek tovább növelik a berendezések hatékonyságát és sokoldalúságát. Az elérhető standard modulok közé tartozik az ultrahangos tisztítás, a Venturi jet-fúvóka, a permetező mosókabin, a forrólevegős és a vákuumszárítás. További opciók között megtalálható az olajleválasztás, a szűrőrendszer, az automatikus vízfeltöltés és vegyszeradagolás, az elszívó ventilátor és a pneumatikus mozgórendszer.

Példák a felhasználásra

Az Anmasi weboldala alapján a Combi-szériás ultrahangos alkatrészmosókat széles körben használják különböző iparágakban. Az autóiparban például a motoralkatrészek és sebességváltók tisztítására használják, míg a repülőgépiparban a turbinakomponensek és hidraulikus alkatrészek tisztítására alkalmazzák. A gyógyszeriparban a berendezések és eszközök alapos tisztítása és fertőtlenítése érdekében választják ezeket a mosókat.

Az Anmasi vállalat bemutatása

Az Anmasi egy vezető cég az ipari tisztítóberendezések gyártásában, amely széleskörű tapasztalattal rendelkezik a különböző iparágak igényeinek kielégítésében. A cég folyamatosan fejleszti termékeit, hogy a legújabb technológiákat és legmagasabb minőséget kínálja ügyfeleinek. Az Anmasi célja, hogy megbízható és hatékony tisztítási megoldásokat nyújtson, amelyek segítik a vállalkozások működését és növekedését.

Bemutatóterem és megtekintési lehetőség

A Felületkémia Kft. az Anmasi hivatalos magyarországi forgalmazója, amely hosszú évek óta biztosítja az ipari tisztítóberendezések értékesítését és szervizelését. A cég szakértői csapata mindig készen áll arra, hogy segítsen a megfelelő berendezés kiválasztásában és annak optimális működtetésében.

A Felületkémia Kft. budapesti bemutatótermében kiállítva és megtekinthető egy ANMASI Combiline 80 WRD típusú ultrahangos alkatrészmosó. Ez a lehetőség kiváló alkalmat kínál arra, hogy az érdeklődők személyesen is meggyőződhessenek a gép kiváló minőségéről és hatékonyságáról.

Az Anmasi Combi-szériás ultrahangos alkatrészmosói kiváló választást jelentenek minden ipari vállalkozás számára, amely magas színvonalú tisztítási megoldásokat keres. A gépek sokoldalúsága, hatékonysága és energiahatékonysága kiemelkedő, míg a Felületkémia Kft. szakértői támogatása biztosítja, hogy mindig a legjobb eredményeket érjük el. Ne hagyja ki a lehetőséget, látogasson el a bemutatóterembe, és tekintse meg személyesen az ANMASI Combi 125 ultrahangos alkatrészmosót.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide