Felületkémia Kft Youtube csatornája

A vibrációs
evőeszköz-tisztítás
és szárítás megoldásai a Walther Trowal-tól

Főoldal  »  Hírek  »  A vibrációs evőeszköz-tisztítás és szárítás megoldásai a Walther Trowal-tól

A vibrációs evőeszköz-tisztítás és -szárítás megoldásai a Walther Trowal-tól

Érdeklődés / Ajánlatkérés

A modern vendéglátóiparban, a repülőgépes ellátásban és a kórházakban az evőeszközök tisztítása és szárítása rendkívül fontos feladat, melyet a Walther Trowal által gyártott vibrációs evőeszköz-tisztító berendezések forradalmasítanak. A Felületkémia Kft., mint a Walther Trowal márka magyarországi képviselete, kiemelkedő szerepet játszik ezen berendezések hazai piacra juttatásában.

vibrációs evőeszköz tisztítás

A vibrációs tisztítás és szárítás előnyei

A Walther Trowal által kifejlesztett HDS-eljárás egy innovatív megoldás, amely három lépésben biztosítja az evőeszközök tisztítását, öblítését és szárítását. Az eljárás során az evőeszközöket egy speciális, kerámiából készült polírtesttel teli vibráló munkatartályban tisztítják, amely eltávolítja az ételmaradékokat és egyéb szennyeződéseket. Ezt követően a tisztított evőeszközöket friss vízzel öblítik le, majd egy forró granulátummal töltött tartályban szárítják, amely garantálja a foltmentes és higiénikus szárítást.

Hol használják ezeket a berendezéseket?

Repülőtéri catering

A repülőtéri catering szolgáltatók, rendszeresen használják a BRA berendezéseket, hogy naponta akár több 10 000 evőeszközt is tisztára mossanak és megszárítsanak. Az ilyen berendezések használatával jelentős költségmegtakarítást érhetnek el, mivel csökken az energia- és vegyszerfelhasználás, valamint a munkaköltségek.

Nagy rendezvények cateringje

A rendezvényszervező catering cégek szintén profitálnak a Walther Trowal tisztító berendezéseiből. A hétvégi rendezvények után érkező több ezer evőeszköz gyors és hatékony tisztítása nélkülözhetetlen a következő eseményre való felkészüléshez.

Kórházak

A kórházakban, ahol a higiénia kiemelkedően fontos, a BRA sorozat berendezései nemcsak tisztítják, hanem csíramentesítik is az evőeszközöket. A magas, akár 70 °C-os szárítási hőmérséklet biztosítja, hogy az evőeszközök megfeleljenek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak.

A tisztítási folyamat részletei

Megtakarítás és hatékonyság: A HDS eljárás minimalizálja a vegyszer- és vízfelhasználást, valamint az energiafelhasználást. A vibrációs tisztítás révén a szennyeződések eltávolítása gyors és hatékony, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Környezetbarát megoldás: A Walther Trowal berendezései alacsony hőmérsékleten működnek, így csökkentik az energiafogyasztást és a környezetterhelését.

Automatizált folyamatok: Az evőeszközök automatikus átvitele a tisztítóberendezésből a szárítóba minimalizálja a kézi beavatkozás szükségességét, csökkentve ezzel a munkaerőköltségeket és növelve a hatékonyságot.

A Felületkémia Kft. bemutatóterme

A Felületkémia Kft. bemutatótermében a legmodernebb Walther Trowal berendezések, személyesen is megtekinthetők. Az érdeklődők itt részletes tájékoztatást kaphatnak a berendezések működéséről és előnyeiről, valamint szakértői tanácsokat is igénybe vehetnek a legmegfelelőbb modell kiválasztásához.

Összegzés

A Walther Trowal vibrációs evőeszköz-tisztító és -szárító berendezései valóban forradalmi megoldást nyújtanak a vendéglátóipar, a repülőtéri catering és a kórházak számára. Az innovatív HDS eljárásnak köszönhetően az evőeszközök tisztítása és szárítása gyors, hatékony és gazdaságos, miközben megfelel a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is. A Felületkémia Kft. bemutatótermében az érdeklődők személyesen is meggyőződhetnek ezen berendezések kiváló minőségéről és hatékonyságáról.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide