Felületkémia Kft Youtube csatornája

Optimális fluid management
a Felületkémia Kft.-től:
az ipari tisztaság
garantált

Főoldal  »  Hírek  »  Optimális fluid management a Felületkémia Kft.-től: az ipari tisztaság garantált

Optimális fluid management a Felületkémia Kft.-től: az ipari tisztaság garantált

Érdeklődés / Ajánlatkérés

A modern ipari folyamatokban a tisztaság és a hatékonyság alapvető követelmények. A Felületkémia Kft. fluid management szolgáltatása kiemelkedő megoldásokat nyújt a hűtő-kenő folyadék-rendszerek, valamint a zsírtalanító és felület-előkezelő fürdők kezelésében. Cégünk nem csak a szolgáltatás elvégzését biztosítja, hanem a szükséges rendszertisztító vegyszereket is, így átfogó támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Fluid management szolgáltatás

Mi az a fluid management szolgáltatás?

A fluid management szolgáltatás magában foglalja a folyadékrendszerek teljeskörű kezelését és karbantartását. Ez a szolgáltatás elsősorban a hűtő-kenő folyadék-rendszerek és zsírtalanító, valamint felület-előkezelő fürdők kezelésére irányul. A folyadékok optimális állapotának fenntartása érdekében rendszeres ellenőrzést, tisztítást és szükség szerinti vegyszeres kezelést végzünk.

Miért érdemes a Felületkémia Kft. fluid management szolgáltatását választani?

Széleskörű tapasztalat

Vegyszer- és berendezésforgalmazóként a Felületkémia Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik a különböző technológiák üzemeltetésében. Szolgáltatásaink magukban foglalják az alkatrészmosók és hűtő-kenő folyadék-rendszerek kezelését is, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb megoldásokat kapják.

Teljes körű szolgáltatás

Cégünk nem csak a fluid management szolgáltatást biztosítja, hanem az ahhoz szükséges rendszertisztító vegyszereket is. Ezáltal ügyfeleinknek nem kell külön beszerezniük a szükséges anyagokat, mi mindent egy helyen biztosítunk. Ez jelentősen megkönnyíti a karbantartási folyamatokat és időt takarít meg.

A fluid management szolgáltatás részletei

Hűtő-kenő folyadék-rendszerek kezelése

A hűtő-kenő folyadékok állapotának fenntartása alapvető fontosságú a megmunkáló berendezések hatékony működése érdekében. Szolgáltatásunk keretében rendszeresen ellenőrizzük a folyadékok állapotát, és szükség esetén cseréljük vagy frissítjük azokat. Ezzel nem csak a berendezések élettartamát növeljük, hanem a termelési folyamatok hatékonyságát is javítjuk.

Zsírtalanító és felület-előkezelő fürdők kezelése

A zsírtalanító és felület-előkezelő fürdők optimális állapota elengedhetetlen a kiváló minőségű felületkezeléshez. Szolgáltatásunk során rendszeresen tisztítjuk és karbantartjuk ezeket a fürdőket, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsák. A megfelelő vegyszerekkel és kezelési módszerekkel biztosítjuk a fürdők hosszú élettartamát és hatékonyságát.

Milyen berendezésekre alkalmazható a fluid management szolgáltatás?

A Felületkémia Kft. fluid management szolgáltatása széles körben alkalmazható különböző ipari berendezésekre, beleértve a megmunkáló berendezéseket és ipari tisztítóberendezéseket, mint például az ultrahangos és szórásos berendezések. Ezen kívül a festés előtti felület-előkezelő sorok kezelését is vállaljuk.

Összegzés

A Felületkémia Kft. fluid management szolgáltatása átfogó megoldásokat kínál a hűtő-kenő folyadék-rendszerek és zsírtalanító, valamint felület-előkezelő fürdők kezelésére. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az alkatrészmosók és hűtő-kenő folyadék-rendszerek üzemeltetésében, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb minőséget kapják. Ne hagyja ki a lehetőséget, látogasson el bemutatótermünkbe, és ismerje meg személyesen is szolgáltatásainkat!

A Felületkémia Kft. nemcsak a fluid management szolgáltatást biztosít, hanem a megmunkáláshoz szükséges folyadékokat és a zsírtalanításhoz, felülettisztításhoz és a felület-előkezeléshez szükséges vegyszereket is forgalmazza. Beszállítóink között szerepel a Jokisch GmbH. és a Foster Chemicals GmbH. német gyártó cégek, akik kiváló minőségű termékeikkel járulnak hozzá szolgáltatásaink sikeréhez.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide