Felületkémia Kft Youtube csatornája

Fotia Alea: Innovatív hegesztési fröccsenésgátló megoldás

Fotia Alea: Innovatív hegesztési fröccsenésgátló megoldás

Érdeklődés / Ajánlatkérés

A Jokisch GmbH. egy német vállalat, amely világszerte ismert a fémmegmunkáláshoz használt magas minőségű folyadékok gyártásában. A cég széles termékkínálattal rendelkezik, beleértve a hűtő- és kenőanyagokat, rozsdavédő szereket, tisztító folyadékokat, valamint a hegesztési fröccsenésgátlókat. Magyarországon a Felületkémia Kft. a Jokisch GmbH. kizárólagos képviselete, biztosítva, hogy a helyi piac is megfelelő terméktámogatással férjen hozzá ezekhez a kiváló minőségű termékekhez.

hegesztési fröccsenésgátló

Fotia Alea: A hegesztési fröccsenésgátlók élvonalában

A Fotia Alea a Jokisch GmbH. egyik kiemelkedő terméke, amelyet kifejezetten a hegesztési fröccsenés minimalizálására fejlesztettek ki. A Fotia Alea számos műszaki előnnyel rendelkezik, amelyek kiemelik a piacon elérhető többi termék közül.

Műszaki előnyök:

  • Környezetbarát összetétel: A Fotia Alea szilikonmentes, így nem hagy maga után káros maradványokat, és biztonságosan alkalmazható különböző hegesztési műveletek során.
  • Kiváló tapadási tulajdonságok**: A termék könnyen felvihető, és egyenletesen eloszlik a felületen, biztosítva a maximális védelmet a hegesztési fröccsenésekkel szemben.
  • Hőállóság: A Fotia Alea magas hőmérsékleten is megőrzi hatékonyságát, ami különösen fontos a hegesztési folyamatok során.
  • Egyszerű alkalmazás: Permetező flakonban kapható, amely megkönnyíti a használatát és a pontos adagolást.
  • Gazdaságosság: Kis mennyiségű termék is elegendő a hatékony védelemhez, így hosszú távon költséghatékony megoldást jelent.

Kiváló minősítés a vezető berendezésgyártóktól

A Fotia Alea nemcsak a műszaki paraméterek terén nyújt kiemelkedő teljesítményt, hanem a gyakorlatban is bizonyította kiválóságát. Vezető berendezésgyártók terméktesztjein a Fotia Alea kiváló minősítést szerzett, amely igazolja a termék megbízhatóságát és hatékonyságát a mindennapi ipari használat során. Ez a minősítés különösen fontos a felhasználók számára, hiszen biztosítékot nyújt arra, hogy a Fotia Alea megfelel a legmagasabb ipari szabványoknak is.

Elérhetőség Magyarországon

A Felületkémia Kft., mint a Jokisch GmbH. kizárólagos magyarországi képviselete, biztosítja, hogy a Fotia Alea és a Jokisch termékpaletta többi tagja is elérhető legyen a hazai piacon. A Felületkémia Kft. szakértői csapata készséggel áll rendelkezésre, hogy segítsen a megfelelő termék kiválasztásában és a technikai támogatás biztosításában.

A Jokisch GmbH. Fotia Alea hegesztési fröccsenésgátló terméke egy kiemelkedő minőségű és megbízható megoldás a hegesztési műveletek során felmerülő fröccsenések minimalizálására. A termék környezetbarát összetétele, kiváló hőállósága, és a vezető berendezésgyártók által elismert minősége teszi a Fotia Alea-t az ipari felhasználók számára ideális választássá

További információkért és termékbeszerzésért kérjük, lépjen kapcsolatba a Felületkémia Kft. szakértőivel, akik örömmel nyújtanak segítséget és tanácsadást.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide