Felületkémia Kft Youtube csatornája

Tesztelje a folyamatos üzemű szemcseszóró berendezést üzemi körülmények között!

THM berendezések tesztelése a kísérleti üzemben, a Walther Trowal GmbH hanni telephelyén, valamint Grand Rapids-ban, az USA-ban.

A THM folyamatos üzemű szemcseszóró egy univerzálisan alkalmazható berendezés, amelynek segítségével tömegcikkek, bonyolult geometriájú, vagy épp sérülékeny darabok optimális felületmegmunkálását érhetjük el. A THM kiválóan alkalmas hagyományos, szakaszos működtetésű, valamint függesztékes és acélsodronyos gépek kiváltására is.

Kitűnő szórási eredmény: A folyamatos és egyenletes mozgatásnak, illetve a rendkívül intenzív szórásnak köszönhetően teljesen homogén, magas minőségű szórt felületet kapunk.

Figyelembe véve a beruházási költség méretét, nyilván minden érdeklődő alaposan megfontolja egy ilyen beruházás létjogosultságát. A Walther Trowal, a THM berendezések gyártója az ügyfelei számára lehetőséget biztosít, hogy üzemi körülmények között megbizonyosodhassanak, hogy alkalmasak és hatékonyak-e a folyamatos üzemű szemcseszóró gépek a munkadarabjaik szórására. Ezért az ügyfeleink a haan-i kísérleti üzemben nemcsak a kisméretű munkadarabokhoz fejlesztett THM 300/1 szemcseszóróhoz, hanem a nagy munkadarabokhoz és nagy mennyiségekhez rendelkezésre álló THM 500/2/E-hez is hozzáférhetnek.

A berendezés hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, hogy a napokban megtörtént egy THM 500/2/E berendezés beüzemelése az egyik kiemelt magyarországi ügyfelünknél, ahol ez már a negyedik üzemben lévő THM-szemcseszóró. A vevői megelégedettségnél egzaktabb bizonyíték nem létezik egy berendezés hatékonyságával összefüggésben.

A tesztelési lehetőség természetesen a magyarországi ügyfelek számára is biztosított a németországi kísérleti üzemünkben.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide