Felületkémia Kft Youtube csatornája

Speciális segédanyagok, kukoricacsutka őrlemény

Speciális segédanyagok – Környezetbarát szárítás kukoricacsutka őrleménnyel

Érdeklődés / Ajánlatkérés

Különféle speciális segédanyagainkkal elérhetjük, hogy a munkadarabok koptatási eljárás után pontosan úgy nézzenek ki, ahogyan szeretné. A kukoricacsutka őrlemény egy természetes anyag, amely lényegében a kukoricatermelés mellékterméke. Szárítóközegként történő alkalmazása fenntartható és környezetbarát megoldás fém munkadarabok koptatása után. A kukoricacsutka őrlemény szárítási segédanyagként való alkalmazása hatékonyan itatja le a munkadarabok felületéről a nedvességet, eltávolítja a visszamaradó szennyeződéseket és ezzel hozzájárul az alkatrészek fényes felületéhez. Segítségével megakadályozható a korrózió kialakulása és optikailag is szebb felületminőséget kapunk.

Granulátum – a koptatott darabok szárításához

Amint a munkadarabok elkészültek, legjobb megoldás kukoricacsutkával, fával vagy műanyag granulátummal töltött, fűtött berendezésben szárítani azokat. A kukoricacsutka őrlemény eltávolítja a visszamaradó szennyeződéseket és fényesíti a felületet. A Trowapol granulátum előnye, hogy foltmentesen szárít.

Nuss – dióhéj őrlemény

A dióhéj őrlemény környezetbarát és természetes anyag, amelynek többféle alkalmazási területe van az iparban. A dióhéjat általában őrlik vagy aprítják, hogy egy finomabb porállagot kapjanak. A dióhéj őrleményét tisztításra, vagy polírozásra is fel lehet használni különböző felületeken, különösen olyan területeken, ahol a környezetbarát és természetes módszerek előnyösebbek lehetnek a kémiai alapú tisztítószerekkel szemben.

ATK – összetapadásra hajlamos darabok szétválasztásához

Az alátétek és más lapos munkadarabok hajlamosak a koptatás során összetapadni, ami megnehezíti a teljes felületük elérését. Az ATK elnevezésű segédanyagunk biztosítja, hogy az ilyen munkadarabok ne tapadhassanak egymáshoz.

Rozsdamentes acélból készült média

A nyomásos sorjátlanításhoz és a golyós polírozáshoz elsősorban 2,5 és 5,0 mm közötti átmérőjű acélgolyókat, valamint ún. szateliteket használunk.

Üveggolyók – a könnyű és kíméletes sorjátlanításhoz

Mivel az üveggolyók nem hajlamosak a beszorulásra, kiválóan alkalmasak bonyolult formájú részek finom sorjátlanítására, beleértve a belső kontúrokat is. A munkadarabtól és a kívánt megmunkálási eredménytől függően 2 és 10 mm közötti átmérőjű üveggolyókat használhatunk.

Főbb jellemzők:

  • Rozsdamentes acél média nyomás alatti sorjátlanításhoz és golyós polírozáshoz
  • Üveggolyók a könnyű és kíméletes sorjátlanításhoz
  • Granulátum szárításhoz és tisztításhoz
  • Elválasztó golyók az összetapadás elkerülése érdekében

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide