Felületkémia Kft Youtube csatornája

Tiszta alkatrészek a gyártási folyamatokban:
A Felületkémia Kft. ipari megoldásai
alkatrészmosáshoz

Főoldal  »  Hírek  »  Tiszta alkatrészek a gyártási folyamatokban: A Felületkémia Kft. ipari megoldásai alkatrészmosáshoz

Tiszta alkatrészek a gyártási folyamatokban: A Felületkémia Kft. ipari megoldásai alkatrészmosáshoz

Érdeklődés / Ajánlatkérés

A Felületkémia Kft. által forgalmazott zsírtalanító folyadékok és tisztító koncentrátumok, más néven zsírtalanítószerek, kiemelkedő szerepet játszanak a járműiparban és a gépiparban alkalmazott gyártásközi alkatrészmosásban. Az ilyen típusú tisztítószerek elengedhetetlenek a gyártási folyamatok során, mivel biztosítják az alkatrészek tisztaságát és a magas minőségi követelményeknek való megfelelést.

alatrészmosó folyadék

Mi az a zsírtalanító folyadék és tisztító koncentrátum?

A zsírtalanító folyadékok és tisztító koncentrátumok speciálisan kifejlesztett vegyszerek, amelyek célja a különféle szennyeződések, mint például olaj, zsír, por és egyéb szennyeződések eltávolítása az alkatrészek felületéről. Ezeket az anyagokat széles körben használják a járműiparban és a gépiparban, de más ipari szegmensek, mint például az elektronikai ipar, a műanyagipar és a fémmegmunkálás is alkalmazzák.

Az optimális vegyszer kiválasztása

Az optimális zsírtalanító szer kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, hiszen számos tényezőt kell figyelembe venni, mint például az alkatrész anyaga, a szennyeződés típusa és mértéke, valamint a tisztítási folyamat körülményei. A Felületkémia Kft. munkatársai teljes körű támogatást nyújtanak az ideális vegyszer kiválasztásához. Cégünk rendelkezik egy korszerűen felszerelt laborral és bemutatóteremmel, ahol az Anmasi alkatrészmosó berendezéseink is ki vannak állítva. Itt lehetőség van különféle tesztek elvégzésére, melyek révén biztosítható, hogy a legmegfelelőbb tisztítószer kerüljön kiválasztásra.

Speciális elvárásokhoz igazított megoldások

Bármilyen speciális körülmény esetén képesek vagyunk optimális vegyszert javasolni. Legyen szó alacsony hőmérsékletről, nagy nyomásról vagy kiemelkedően magas elvárásokról a felülettisztaság vonatkozásában, szakértőink mindig a legmegfelelőbb megoldást kínálják. Ezzel biztosítjuk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb tisztítási eredményeket érjék el, bármilyen körülmények között is dolgozzanak.

Az ultrahangos mosófolyadékok szerepe

Külön említést érdemelnek az ultrahangos mosófolyadékok, amelyek speciális összetételük révén képesek a legapróbb szennyeződések eltávolítására is. Az ultrahangos mosás során a folyadékba merített alkatrészeket ultrahang hullámokkal kezelik, melyek mikroszkopikus méretű buborékokat hoznak létre. Ezek a buborékok azonnal összeroppannak, ezzel mechanikai tisztító hatást eredményezve, ami a nehezen hozzáférhető szennyeződéseket is eltávolítja.

Alkatrészmosó folyadékok és koncentrátumok

Az alkatrészmosó folyadékok és alkatrészmosó koncentrátumok használata elengedhetetlen a gyártási folyamatok során. Ezek a speciális tisztítószerek biztosítják, hogy az alkatrészek mentesek legyenek mindenféle szennyeződéstől, ami kulcsfontosságú a termékek hosszú élettartama és megbízhatósága szempontjából. A Felületkémia Kft. által kínált zsírtalanítószerek hatékonyan tisztítanak, miközben alacsony környezeti terhelést jelentenek.

A Felületkémia Kft. elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű zsírtalanító folyadékokat és tisztító koncentrátumokat biztosítsa ügyfelei számára. Termékeink nemcsak hatékonyak, hanem költséghatékonyak és környezetbarát alternatívát kínálnak. Szakértő csapatunk és modern laboratóriumi felszereléseink garantálják, hogy mindig az optimális megoldást nyújtsuk partnereinknek. Látogasson el hozzánk, és ismerje meg a legújabb alkatrészmosó technológiákat és vegyszereket, melyekkel még hatékonyabbá teheti gyártási folyamatait.

A Felületkémia Kft. fluid management szolgáltatása átfogó megoldásokat kínál a hűtő-kenő folyadék-rendszerek és zsírtalanító, valamint felület-előkezelő fürdők kezelésére. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az alkatrészmosók és hűtő-kenő folyadék-rendszerek üzemeltetésében, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb minőséget kapják. Ne hagyja ki a lehetőséget, látogasson el bemutatótermünkbe, és ismerje meg személyesen is szolgáltatásainkat!

A Felületkémia Kft. vegyszer beszállítója ezen a területen a német Foster Chemicals GmbH, amely évtizedek óta bizonyítja megbízhatóságát költséghatékony és környezetbarát alternatívát jelentő termékeivel.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide