Felületkémia Kft Youtube csatornája

Anmasi Toploader ECO:
Az ár-érték arány királya a forgókosaras
alkatrészmosók között

Anmasi Toploader ECO: Az ár-érték arány királya a forgókosaras alkatrészmosók között

Érdeklődés / Ajánlatkérés

A gépipar és az autóipar területén az alkatrészek tisztítása kritikus fontosságú feladat. Egy hatékony alkatrészmosóval nem csak időt és pénzt takaríthatunk meg, hanem a munka minősége és biztonsága is javul. Ebben a cikkben bemutatjuk az Anmasi Toploader ECO alkatrészmosót, amely ár-érték arányban az egyik legjobb választás a piacon. Részletesen ismertetjük, miért érdemes ezt a mosót választani.

anmasi toploader eco alkatrészmosó

Az Anmasi Toploader ECO alkatrészmosó előnyei

Kiváló ár-érték arány

Az Anmasi Toploader ECO alkatrészmosó egyik legnagyobb előnye az ár-érték arány. A gép tervezésekor a gazdaságosság és a hatékonyság volt az elsődleges szempont. Az ECO modell a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza, miközben megfizethető marad. Az alkatrészmosó számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek általában csak a drágább, professzionális modellekben találhatóak meg, mint például a motort által hajtott forgókosár, az állítható géplábak és a nagy hatékonyságú szórórendszer.

Magas minőségű alapanyagok és konstrukció

Az Anmasi Toploader ECO alkatrészmosó 100%-ban rozsdamentes acélból készül, beleértve a gépházat, a tartályfedelet, az elektromos szekrényt, a szivattyúkat és a fűtőelemeket is. Ez a robusztus konstrukció garantálja a gép hosszú élettartamát és megbízhatóságát, még a legextrémebb ipari környezetekben is.

Felhasználóbarát kialakítás

A felhasználóbarát analóg vezérlés egyszerű és megbízható kezelőfelületet biztosít, amely megkönnyíti a gép használatát. Az alkatrészmosó motor által hajtott forgókosárral rendelkezik, amely biztosítja a megbízható tisztítási eredményt minden alkalommal, függetlenül az alkatrészek méretétől és geometriájától.

Műszaki jellemzők és kiegészítők

Az Anmasi Toploader ECO alkatrészmosó technikai jellemzői közé tartozik a 150 literes űrtartalom, a 750 mm átmérőjű kosár és a maximum 540 mm tisztítási magasság. A szivattyú átfolyási sebessége 250 l/perc, a nyomása pedig 2.4-3.2 bar között mozog. A fűtőteljesítmény 9000 W, a hőmérséklet pedig 20-60 °C között állítható. A gép a különböző opcióknak köszönhetően személyre szabható, mint például az automatikus vízfeltöltés, a vegyszeradagolás, a szűrőrendszer és az elszívó ventilátor.

Miért érdemes az Anmasi Toploader ECO alkatrészmosót választani?

Hatékonyság és gazdaságosság

Az Anmasi Toploader ECO alkatrészmosó rendkívül hatékony és gazdaságos megoldás, amely kiváló tisztítási eredményeket nyújt. Az alacsony költségű üzemeltetés és karbantartás miatt.

Megbízhatóság és tartósság

A rozsdamentes acél konstrukció és a kiváló minőségű komponensek garantálják a gép hosszú élettartamát. A CE tanúsítvány biztosítja, hogy a gép megfelel legszigorúbb európai követelményeinek.

Egyedi igényekre szabható

Az Anmasi Toploader ECO alkatrészmosó számos kiegészítővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gép testreszabását az egyedi igényeknek megfelelően. Az opcionális olajleválasztó, automatikus vízfeltöltés és szűrőrendszer segítségével a gép tovább növeli a tisztítási hatékonyságot és csökkenti az üzemeltetési költségeket.

Az Anmasi berendezések magyarországi forgalmazója

A Felületkémia Kft. az Anmasi márka kizárólagos magyarországi forgalmazója. A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ipari tisztítóberendezések forgalmazásában és szervizelésében. A Felületkémia Kft. szakértői csapata készséggel áll rendelkezésre, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő alkatrészmosót, és biztosítsa hozzá az optimális technológiát és vegyszerellátást.

Bemutatóterem és megtekintési lehetőség

A Felületkémia Kft. budapesti bemutatótermében kiállítva és megtekinthető egy Toploader ECO 750 típusú forgókosaras alkatrészmosó. Ez a lehetőség kiváló alkalmat kínál arra, hogy az érdeklődők személyesen is meggyőződhessenek a gép kiváló minőségéről és hatékonyságáról.

Felületkémia Kft.

1143 Budapest, Francia út 43.
Mail: [email protected]
Tel.: +36 1 251 8900

Céginformációk

Adószám: 10761098-2-42
EU Adószám: HU 10761098
Cégjegyzékszám: 01 09 166813

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide